Workshops/kurser

Naturlig hudvård

Boka en trevlig träff/workshop med dina vänner!

På tema ansiktsvård pratar vi om vad ekologisk hudvård innebär och du får göra en egen kurbehandling. Man kan även välja makeup-tema och lägga en vardagsmakeup i passande toner. Är du föräldraledig kan vi lägga fokus på baby/barn. Det blir samtidigt en introduktion till svensk, ekologisk hudvård från Maria Åkerberg. I harmoni med hälsa & miljö!


Träffen tar ca 2 timmar,  ni är 2-6 st och bjuds på enkel dryck med tilltugg. Pris 300kr/person och du får produkter till samma värde!

Ring eller maila din bokning!

Mindful tapping

kombinerar medveten närvaro och lätta knackningar

på akupunkturpunkter

Mindful tapping kan vara till hjälp för att återfå känslomässig och mental balans när minnen, tankar, känslor, smärta och beroende stör dig. Eller som generellt lugnande vid stress, oro och sömnbesvär. Mindful tapping kan man använda på egen hand, eller gå till terapeut/mindful tapper om man vill ta det ett steg vidare/djupare. Jag ordnar grupper/workshops för de som vill veta mer.


Vill du lära dig enklare varianten- "Tap out daily"? Under 1,5 timme får du lära dig metoden för eget bruk samt få en ökad förståelse för olika stressreaktioner. Det ger dig ett lättillgängligt verktyg att använda i vardagen.